meesterlijke zonsondergang 5 juli 2019

Meesterlijke zonsondergang 5juli 2019


Het begon al als een mooie dag en ik wou de hele week al zonsondergangfoto's gaan maken maar het kwam er maar niet van.


Ik had dus besloten om er vrijdag op uit te trekken,wat later als gepland ging ik dus op pad en het begon al heel mooi te verkleuren overal door de zonsondergang.


Ik denk overal waar ik langsrij in plaatjes en ook deze keer zag ik de foto's al direct voor mij.


De eerste foto's van de beginnende zonsondergang waren een feit, nu kon ik verder op pad gaan voor wat beloofde een mooie zonsondergang te gaan worden.


De mais stond op sommige plaatsen al redelijk hoog en dus was dat mijn volgende experiment om foto's te nemen met de zon erbij of erachter en ik moet zeggen dat het zeer geslaagd is en zeker en vast nog een vervolg zal gaan krijgen in de toekomst.Nadien werden de kleuren nog mooier,feller en een echt puur genot om naar te kijken.


Het leek alsof je ondergedompeld werd in een wereld vol kleuren van puur geluk en genot dus ik blijf het herhalen dat dit 1 van de mooiste zonsondergangen weer was die ik ooit heb gefotografeerd en dat zijn er al superveel ondertussen.
Net toen ik dacht om wat omgevingfoto's ook te maken werden de kleuren nog wat feller,dus dat viel me natuurlijk ook weer gelijk op en ging ik weer aan de bak.Op het einde van de zonsondergang waren de kleuren op z'n felste en ja dan kon ik het niet meer laten om daar geen close-up van de hebben met een mooie achtergrond bij.